Mąkę wymieszaj z wodą z dodatkiem szczypty soli. Wszystko wyrób na gładką masę. Za pomocą praski,wałka ,lub deski uformuj placki o średnicy ok 20cm. Przesmaruj patelnię oliwą i smaż ok 1 minutę.
Obierz avocado. Pozbądź się pestki. Włóż do naczynia z dodatkiem dużej łyżki sera bryndzy. Przez praskę przeciśnij ząbek czosnku. Wszystko razem połącz. Dodaj sok z limonki i dopraw solą i pieprzem.
Wszystkie warzywa pokrój, zioła posiekaj. Wymieszaj wszystko w misce z dodatkiem oliwy extra virgin i sosem worcestershire.
Polędwiczki z kurczaka pokrój w kostkę dopraw solą i sosem sriracha. Rozgrzej patelnię i smaż ok 4-5 minut.
Placki Taco przesmaruj wcześniej przygotowanym guacamole. Dodaj do środka sałatkę i kurczaka. Skrop u góry meksykańskim sosem salsa picane cholula. Życzę smacznego.
Uwielbiam Taco a te smakują oszałamiająco pysznie. Bardzo fajny przepis. Polecam 👍